Workshops

Zoals ik al vertelde op de pagina over mij, kwamen er al snel familieleden, vrienden en kennissen op bezoek om te proeven en kennis te maken met de Surinaamse cultuur en gastvrijheid. Het is bij ons een gewoonte dat iedereen die op bezoek komt wordt voorzien van diverse lekkernijen en een warme maaltijd.

Al gauw stond de keuken vol met mensen die toch erg nieuwsgierig waren hoe wij het eten bereiden, welke kruiden we toepassen en hoe moeilijk of makkelijk het gerecht is dat ik aan het maken ben. Door af te kijken en mee te helpen kregen sommige gasten de smaak te pakken en kwam de vraag van; Hey Bietje kan je ons ook leren hoe je dit gerecht maakt? Maar natuurlijk vind ik het leuk om jullie te leren hoe je (bijvoorbeeld) Roti maakt. Laten we een afspraak maken was dan mijn standaard antwoord.

Zo ontvingen wij de ene na de andere uitnodiging om bij familie en vrienden thuis te komen koken. Mijn man had al een aantal recepten op papier gezet en door uit te leggen hoe men het gerecht moet maken kreeg dit de vorm van een Workshop.

Doordat wij onze enthousiasme goed weten over te brengen, zijn enkele van onze vrienden ook begonnen met het koken en maken van lekkernijen voor anderen. Een uitnodiging voor een Workshop bij hun thuis hadden we al snel te pakken en zo ontstond er een leuke club met veel diversiteit.

Of het nou gaat om het maken van een slagroomtaart, soep, een lekkere curry, een snack voor bij de borrel of een ander gerecht,
we hebben veel te vertellen over hoe leuk het is om te bakken en te koken. En omdat we er veel plezier aan beleven, delen we dit graag met u.

Heeft u zin in een workshop of wilt u gewoon meer weten over kruiden en specerijen of het maken van een bepaald gerecht?
Stuur dan een mail via de contactpagina voor meer informatie.

Reacties gesloten.