Recepten

Lunchgerechten
Sardinesalade
Surinaamse Tonijnsalade

Voorgerechten
Avocado Courgettesoep
Bouillabaisse (Vissoep)
Kip krieltjes soep
Mosterd Preisoep
Romige Courgettesoep
Thaise Currysoep

Hoofdgerechten
Gevulde Courgette
Doks met Kousenband en Alesi (Slowcooker)
Eiermie met Paksoi en Garnalen
Indiase Curry
Lasagne van Courgette
Libanese Köfte
Macaroni Bolognese
Marokkaanse Couscous (Vegetarisch)
Marokkaanse Gehaktschotel (Slowcooker)
Paella met kip en Fruit de Mer
Pasta met Witlof en Vlees
Spaghettini met Roerbakgroente, Garnalen en Kerrie roomsaus
Surinaamse Bami
Surinaamse Roti
Zuid Afrikaanse Bobotie (Ovenschotel)

Dressing en Sauzen
Appel Chutney
Tomaten Chutney

Banket
Pindakaas koekjes

Snacks
Surinaamse Bara

2 Comments

  1. Hoi Bietje,

    Ik heb jouw recept voor Surinaamse bami gemaakt. Ik heb alleen wat minder peper gebruik omdat wij niet zo pittig kunnen eten. Hij was echt top en de pan ging schoon leeg. Een mooi compliment voor een heerlijk gerecht.

    Groetjes,
    Willeke

    • Hoi Willeke,

      Wat leuk om te horen en bedankt voor het compliment.
      Ik hoop je in de toekomst nog meer te kunnen verrassen met heerlijke recepten.

      Groetjes,
      Babita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *